Systeembeheer

Als ondernemer ziet u systeembeheer waarschijnlijk als een van de minst interessante thema's binnen uw onderneming. NSO kan zich dat heel goed voorstellen. U bent immers het liefst met uw werk bezig en systeembeheer laat u bij voorkeur aan een gespecialiseerde partij over. NSO is deze gespecialiseerde partij.

Wij controleren en onderhouden uw apparatuur en programma´s, dragen zorg voor updates en voorkomen eventuele storingen. Het resultaat: problemen met slecht functionerende servers, defecte computers of vastgelopen printers worden meteen opgespoord en opgelost. En u? U kunt gewoon verder met uw werk.

De oplossingsgerichtheid en het totaal ontzorgen doen wij voor diverse klanten. Al jarenlang en met veel enthousiasme. Heeft u een vraagstuk over Systeembeheer voor ons? Onze experts staan u graag te woord.

Netwerkbeheer

Naast het stukje systeembeheer richt NSO zich ook op netwerkbeheer. Ondernemers en werknemers zijn steeds vaker mobiel aan het werk en er wordt meer gebruik gemaakt van externe netwerken. Dat betekent dat uw bedrijf elke seconde van de dag 'toegankelijk' moet zijn. NSO zorgt voor dit stukje toegankelijkheid, maar wel met de deur op slot.

Vooral in een netwerksituatie is bescherming tegen beschadiging en uitval essentieel. Uw server staat immers vol met belangrijke gegevens. Preventief onderhoud is daarom één van onze belangrijkste taken. Vanuit onze thuisbasis controleren wij uw netwerk en apparatuur op een goede werking. Daarnaast checken we het functioneren van uw back-up systeem en zorgen we voor een stevige Firewall en Virusscanner. Zo worden problemen vroegtijdig gesignaleerd en weet u zeker dat uw netwerk hermetisch gesloten is voor ongewenste indringers. Laat u verder informeren door onze experts voor een maatwerk oplossing.