NSO Networks Image Backup
De VM Backup van NSO is speciaal ontwikkeld voor virtuele servers. Het biedt een snelle, flexibele en betrouwbare methode om een offsite backup te maken van volledige virtuele servers. Onze VM Backup oplossing biedt zowel ondersteuning voor VMWare als voor HyperV. De oplossing is al beschikbaar vanaf € 6,99 per maand! Vraag naar onze pakketten Backup Basic en Backup Pro voor meer informatie.

VMWare en HyperV

VMWare en HyperVU kunt zelf kiezen voor welke type: VMWare of HyperV. Uniek is dat we ook ondersteuning bieden voor de gratis versie van vSphere (ESXi).

Easy recovery

Easy recoveryMakkelijk en snel met één druk op de knop uw VM Backup terugzetten.

Centraal beheer

Centraal beheerBackup locaties toevoegen, aanpassingen maken in de retentie instellingen. Inloggen op 1 portal is voldoende om het volledige beheer te kunnen doen van de backup. Vanuit een centrale portal kunt u in een overzicht al uw klanten beheren.
Meer weten over VM Backup?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

VM backup toepassingen

Beschikbaar voor Linux, Windows en Mac. Alle voordelen en technische specificaties inzien? Dat kan! VM Backup bieden wij zowel aan op basis van Ahsay als IASO. Hieronder kunt u de specificaties van beide pakketten downloaden. De oplossing is al beschikbaar vanaf € 6,99 per maand! Vraag naar onze pakketten Backup Basic en Backup Pro voor meer informatie.