1A Server Netwerkbeheer

Ieder bedrijf heeft een goed computernetwerk nodig dat honderd procent beschikbaar en veilig is. Een plek waar back-ups gemaakt worden en thuiswerken mogelijk is. Waar de IT het bedrijf ondersteunt en niet andersom. De 1A Server van NSO Networks maakt dit mogelijk. Hier leest u meer over de vele voordelen van onze 1A Server.
NSO Networks 1A server netwerkbeheer
Bij ons kunt u een uitstekende totaaloplossing krijgen, tegen een vaste vergoeding per maand. Inclusief beheer, upgrades en diverse extra's zoals een video-bewakingssysteem. Onze totaaloplossing is inmiddels bij meer dan 350 bedrijven in gebruik. Er zit meer dan 10 jaar ervaring in en talloze manuren van IT-specialisten.

Het kiezen voor deze bewezen infrastructuur betekent een zeer flexibel ICT beleid. Onze 1A Server oplossing wordt precies afgestemd op uw specifieke situatie.
Meer weten over 1A Server?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

6 voordelen van 1A Server

Beveiliging
De 1A-server is voorzien van diverse software die de beveiliging waarborgt. Denk daarbij aan firewall, antivirus en antispam.
Back-ups
In geval van een incident is onze supportafdeling in staat om snel en zonder dataverlies de situatie te corrigeren. De voordelen spreken voor zich.
Monitoring & Remote Support
In een server vinden dagelijks veel verschillende processen plaats. Sommige continu, andere op vaste tijden. Wij monitoren dit op afstand voor u.
Automatische updates
Door het jaar heen zijn er veel nieuwe updates beschikbaar. Variërend van kleine (maar belangrijke) tot grote updates. Het tijdig volgen van updates reduceert beveiligingsrisico's en voorkomt problemen.
In de cloud
In onze computernetwerken combineren wij het beste van de 'cloud' met het beste van de klassieke server. Het Nieuwe Werken is technisch gezien een veel eenvoudiger oplossing.
VoIP-telefonie
VoIP is de afkorting van Voice over IP, oftewel bellen via de internetverbinding. VoIP is een wereldwijd omarmde techniek, wat blijkt uit de vele gebruikers. Het biedt veel voordelen en niet alleen op het gebied van kostenbesparing.