Endpoint Backup - NSO Networks

Door onder andere de ontwikkeling van ‘Bring Your Own Device’, worden endpoints steeds belangrijker in een organisatie. Belangrijke data bevindt zich dan ook steeds vaker op laptops en pc’s. Een goede backup van deze devices is dan ook essentieel. Met de Endpoint Backup van Cloud2 kunt u altijd en overal een backup maken, onafhankelijk van de locatie van de endpoint. Daarnaast is uw data ook beschikbaar op tablet en smartphones. Voor € 5,95 per maand heeft u al een pakket waarmee u een backup kunt maken tot 5 GB.

Continue Backup

Endpoint Backup Continue - NSO NetworksDe Endpoint Backup kan iedere minuut kijken naar wijzigingen in de backup. Zo weet u zeker dat u altijd de laatste versie van uw data heeft.

Verbindingskeuze

Endpoint Backup Verbindingskeuze - NSO NetworksU wilt liever een backup via WiFi laten uitvoeren vanwege een databundel met limiet bij een mobiele provider? U kunt de continue backup zowel via mobiel internet als WiFi laten uitvoeren.

Uw data overal

Endpoint Backup altijd toegang - NSO NetworksEven mailen in het park of een meeting buiten de deur voorbereiden? Het is beide mogelijk! U heeft altijd en overal toegang tot uw data via uw smartphone, tablet, laptop en via de browser.
Meer weten over Endpoint Backup?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Waar komt Endpoint Backup vandaan?

Endpoint is een veel gebruikte term in de computerbranche. Maar waar komt deze term precies vandaan?
Het staat voor mobiele apparaten zoals laptop, mobiele telefoon of tablet. De oorsprong van de term komt van computernetwerken. Een zogenaamde Endpoint is een apparaat of node dat is verbonden met LAN of WAN. Het maakt communicatie mogelijk binnen een netwerk. Om een voorbeeld uit de praktijk te geven: een Endpoint kan een modem, hub of schakel zijn.

Tegenwoordig wordt Endpoint meer gebruik in netwerkbeveiliging en toegankelijkheid van een willekeurig apparaat buiten een zakelijke omgeving. Met laatstgenoemde komen we uit bij Endpoint Backup. Gebruikers maken een verbinding met een Endpoint. Vervolgen kan er informatie opgeslagen én opgehaald worden. In de mobiele wereld waarin we leven is Endpoint Backup ook niet meer weg te denken. Altijd en overal veilig en betrouwbaar data gebruiken is eenvoudiger dan ooit.