Werkwijze van een ervaren ICT Specialist

NSO-Networks betekent op een integere manier degelijk werk leveren in een prettige, ongedwongen sfeer. Integriteit zoeken wij op door middel van een door ons uitgestippeld traject, niet in de open zee.

Wij proberen in de huid van de klant te kruipen en de wereld door zijn ogen te bezien; zijn problemen op zijn manier waar te nemen en daar op vlot te kunnen anticiperen. Pas als dat is gelukt, wordt de vertaalslag gemaakt naar de techniek. Het is dan aan de medewerkers van NSO-Networks om nuchter te beoordelen of de wens van de klant haalbaar is en wat de initiële investering zal zijn. Wij beginnen alleen aan een opdracht als we denken deze ook tot een goed einde te kunnen brengen. En dat is meer dan een werkende omgeving. Van even groot belang is dat zaken tijdig en binnen het afgesproken budget worden geleverd!

Degelijk werk is voor NSO-Networks alternatieve oplossingen afwegen en nuchtere keuzes maken. Ons doel is dat de klant tegen de afgesproken prijs een product en of een dienst krijgt waarmee hij vooruit kan. Maken wij onverhoopt een inschattingsfout en zullen de kosten daardoor hoger uitvallen dan gepland, dan is dat ons probleem, niet dat van de klant. Degelijkheid is ook geen doekjes winden om de onvermijdelijke fouten, maar deze gewoon te benoemen en op te lossen.


 

Onze bewezen ICT diensten

Niet gevonden wat je zocht?
Vraag onze Experts om informatie.
MEER INFORMATIE


 

Het team dat voor u klaar staat

Dirk Bockweg - Directeur en eigenaar

Naast 12 jaar met veel overgave dBo-systems geleidt te hebben is omdat de markt er om vroeg in 2000 de organisatie NSO Networks opgericht. Wij hebben de klant altijd met een open vizier benaderd, inmiddels heb ik de echter de pensioengerechtigde leeftijd bereikt maar ben ik nog steeds actief binnen het bedrijf met een adviserende en ondersteunende functie.

Cora Bockweg - Financiële administratie

Als vrouw van de eigenaar ben ik vanaf het begin van het bestaan van NSO Networks bij het bedrijf betrokken geweest en heb ik het bedrijf zien groeien van 2 naar 7 medewerkers. Mijn functie binnen het bedrijf is die van financieel medewerkster wat ik in deeltijd uitvoer. Naast mijn werk hou ik mij veel bezig met mijn hobby’s zoals tuinieren, bloemschikken en puzzelen.

Niels Bockweg - Systeembeheerder

Niels Bockweg 1992 wonend in De Meern. Afgestudeerd aan MBO (4) met profiel Netwerkbeheerder. Ik ben daarna gelijk fulltime gaan werken bij NSO Networks als systeem/netwerk beheerder. Ik ben gedreven om met u mee te denken wat betreft kantoorautomatisering. Mijn persoonlijke interesse ligt ook bij de computerbranche, waarin ik mijzelf graag op de hoogte houd van de nieuwste gadgets en informatie.

Sven Bockweg - Operations Manager

Sinds 2014 ben ik verantwoordelijk voor de verkoop, inkoop en relatiebeheer binnen NSO-Networks. Samen met u kijk ik graag mee naar de mogelijkheden van ICT binnen uw organisatie. Betrouwbaarheid, gemak en kostenbesparing zijn daarbij de belangrijkste uitgaanspunten. Ondervindt u momenteel problemen? Voldoet uw ICT niet meer aan de eisen van de tijd? Of wilt u eens kennis maken? Laten we eens samen aan tafel gaan zitten. Deze workaholic helpt u graag verder.