NSO Networks Image Backup
In geval van nood wilt u zo snel mogelijk weer online zijn. Met Image Backup kunt u met een druk op de knop een volledige server binnen 5 minuten recoveren. Naast de mogelijkheid om een volledig server te recoveren, kunt u ook eenvoudig losse files recoveren op basis van dezelfde image. U kunt op elke manier weer op uw gemak bij uw data. Vraag naar ons Backup Ultimate pakket op basis van StorageCraft voor meer informatie

File & Image

NSO Networks Image Backup File and ImageZowel mogelijk om een complete image als losse files te recoveren.

Binnen 1 minuut

NSO Networks Image Backup - Backup RestoreLosse files, complete partities of zelfs een exacte kopie inclusief alle programma's en instellingen... Restoren is een kwestie van slechts 1 minuut.

Fluid Recovery

NSO Networks Image Backup - Fluid RecoveryRecovery naar fysieke server van verschillende hardware, VMWare, HyperV onafhankelijk van het origineel.
Meer weten over Image Backup?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Image Backup toepassingen

Tegenwoordig maken veel bedrijven gebruik van data. Gegevens voor intern gebruik of om diensten aan te kunnen bieden. Het laatste wat u wilt is dat deze data verloren gaat. Image Backup biedt de oplossing hiervoor.
Het maken van een backup kan in het algemeen op twee manieren uitgevoerd worden. Men kent de methode van back-up op bestandsniveau en een backup van de volledige harde schijf. Oftewel, de Image Backup. Een Image Backup geeft de mogelijkheid om bij ernstige fouten de harde schijf te herstellen. Een vervangende schijf wordt snel en volledig identiek ingericht. Precies zoals het voor de fout eruit zag (vandaar de naam Image). Als het besturingssysteem crasht, hoeft dit dus geen zorgen te maken. Bij NSO Networks bieden we een Image Backup oplossing die betrouwbaar en snel werkt. Afhankelijk van de IT inrichting van uw bedrijf kunnen uw wensen voor een backup oplossing verschillen. Neem vrijblijvend contact met ons op om tot een maatwerkoplossing te komen.