4 slimme Online Backup oplossingen

Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Ze vormen de fundering van uw bedrijf. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Met de Backup en Disaster Recovery diensten van NSO-Networks voorkomt u dat deze belangrijke gegevens verloren gaan. Wij kunnen u voor elke situatie de beste oplossing aanbieden met de Online Backup tools.

Endpoint Backup

nso-networks-endpoint-backupEindpoints worden steeds belangrijker in een organisatie.Dit komt onder andere door de ontwikkeling van ‘Bring Your Own Device’. Belangrijke data bevindt zich dan ook steeds vaker op laptops en pc’s. Een goede backup van deze devices is dan ook essentieel. Met de Endpoint Backup van NSO kunt u altijd en overal een backup maken, onafhankelijk van de locatie van de endpoint. Daarnaast is uw data ook beschikbaar op tablet en smartphones.

Image Backup

nso-networks-image-backupIn geval van nood wilt u zo snel mogelijk weer online zijn.


Met Image Backup kunt u met een druk op de knop een volledige server binnen 5 minuten recoveren. Naast de mogelijkheid om een volledig server te recoveren, kunt u ook eenvoudig losse files recoveren op basis van dezelfde image. U kunt op elke gewenste manier weer op uw gemak bij uw data. Vraag naar ons Backup Ultimate pakket op basis van StorageCraft voor meer informatie!

Server Backup

nso-networks-server-backupWat gebeurt er met uw serverdata bij een crash, brand of diefstal?


Zorg dat er altijd een backup is! Met Server Backup van NSO heeft u geen omkijken meer naar het backuppen van uw servers. De backup wordt extern opgeslagen en het is voor zowel fysieke als virtuele servers. Backup Windows-en Linuxservers, databases zoals MSSQL en MySQL en Exchange servers zonder zorgen. Ontdek het gemak van onze Server Backup. Vraag onze Experts om de mogelijkheden voor uw bedrijf.

VM Backup

nso-networks-vm-backupDe VM Backup van NSO is speciaal ontwikkeld voor virtuele servers.


Het biedt een snelle, flexibele en betrouwbare methode om een offsite backup te maken van volledige virtuele servers. Onze VM Backup oplossing biedt zowel ondersteuning voor VMWare als voor HyperV. De oplossing is al beschikbaar vanaf € 4,99 per maand! Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag naar onze pakketten Backup Basic en Backup Pro.