Direct aan de slag met OneDrive

Met OneDrive voor Bedrijven heeft u uw bestanden altijd bij de hand. Sla ze veilig op en deel ze eenvoudig met collega’s. De online opslag kunt u overal bereiken op elk device. U krijgt bovendien gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie. Zo kunt u direct aan de slag.
Opslaan
Sla al uw bestanden veilig op en deel ze met collega's. Elke gebruiker krijgt 1 TB opslagruimte.
Synchroniseren
Synchroniseer bestanden op apparaten en open ze waar u maar wilt. Ook als u offline bent.
Zoeken
Vind met een eenvoudige zoekopdracht binnen enkele seconden de bestanden die u nodig hebt. Of gebruik Office Delve om nieuwe, relevante inhoud te ontdekken.
Delen
Deel uw bestanden veilig met collega's, zakenpartners of klanten. U bepaalt wie welk bestand mag zien en bewerken.
Meer weten over OneDrive voor Bedrijven?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan.
Bijdragen
OneDrive voor Bedrijven is onderdeel van Office 365. Het ondersteunt bekende hulpprogramma's om documenten in realtime te maken, bewerken en beoordelen. U kunt ze zelfs op Yammer bespreken.
Beheren
Laat iedereen aan de laatste versie van een document werken. Of herstel en bekijk oudere versies indien nodig. Stel een geïntegreerd goedkeuringsproces in voor documenten die klaar zijn om te worden beoordeeld.
Eenvoudig
Gebruik het Office 365-beheercentrum om gebruikersaccounts, opslag en instellingen te beheren. Ongeacht de locatie waar u bent. OneDrive voor Bedrijven heeft ook hybride opties om de on-premises oplossingen binnen de cloud te gebruiken.
Veilig
Als marktleider op het gebied van cloudbeveiliging, bekommeren we ons graag over uw bestanden. Wij zorgen ervoor dat uw bestanden worden versleuteld voor ze worden opgeslagen. Daarna worden ze beveiligd met de meest geavanceerde versleutelingsmethoden die er zijn. We zorgen er ook voor dat onze service voldoet aan de meest stringente compliance standaarden.
Prijs 4,20*
Per maand

* De prijzen zijn exclusief btw.